Thursday, July 28, 2011

Orang lain demam bola, aku demam betol2 !!

Wah rasa nikmat pulak lepas baik demam ni. Boleh lah buat aktiviti seperti biasa.. Kalo tak masa demam ni dok berselubung dalam selimut jer.. Bak title entry aku kali ni "Orang lain demam bola, aku demam betol2"


Bagi peminat bola, mesti tertunggu-tunggu perlawan antara Harimau Malaya vs Singa-puff. Tak perlu laa nak eksplen lebih2.. dah tahap muntah2 dah.. berlambak kat blog lain..

Tapi bagi aku, memang perlawanan kali ni agak luarbiasa suasana nya.. The best word to described it, BERSATU !



Walaupun aku tak berape die-hard-fan kat player2 Malaysia berbanding player luar negara yang top meletup macam Lionel Messi ke CR ke rooney ke, tapi this one memang mendebarkan.  tengok kat rumah pun jadi la !!


Spesis Harimau Malaya Paling Comel Ditemui


Go Go Harimau Malaya. Auummmm !! Roaaarrrr !!! Kuekk2 !!!! (??)

7 comments:

izzaty hamzah said...

demam bola jgk ek...

z u L said...

huhu x lah..demam benar2..ini bukan cubaan..ini betol2..hehe

Rocker Hearted Girl said...

noob gler minah kat gambar tu pong! agagagaga..

z u L said...

woowoowooo..my Lisa Surirumah ku tuuu..jgn main2 aa....hehehe

Rocker Hearted Girl said...

ahahahaha..surighumah - sebut betol2 gaya lisa sebut...maghi menaghi - mari menari...;p

z u L said...

hahahha comeL kot !!

armouris said...

lagi info tentang bola sepak di SIHAT SELALU - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...