Thursday, July 28, 2011

Nama singa tapi perangai macam ulat gonggok !!

Macam chelaka !


Tu je perkataan yang tersembur keluar dari mulut aku masa tengok game Malaysia vs Singapore tadi.. banyak sangat lakonan tak munasabah dari player singapore.. bak kata usop wilcha , "Nampok beno nipu nyer..."

Nampak beno nipu nyer!

Kata singa, tapi macam ulat gonggok !!(kalo tak tahu ulat gonggok sila google ye)!! Kene touch siket dah bergulung-gulung kat tengah padang tu.. Bikin panassssss jer !


Tapi satu hal lagi, cara defender bermain pun agak menyakitkan hati aku.. Eh, kamon laa !


Tapi takpe, bak kata post-post kebanyakan orang di FB, Harimau Malaya tetap di hati !


Auuummm !! Roarrr !! Grrr !! (sume bunyi ada)

13 comments:

cik najihah said...

tau xpe..
ase geram je..
tapi dah xde rezeki kan

z u L said...

hahaha tadi dah menjerit2 gak laa...wlupun tgk kt umah...kalo tgk kt stadium mau tercabut anak tekak...hehehhe

Dhiya Fariza said...

serious menyampah tengok singapore kat stadium tadi. and correct defender pun cam T_T malas ulas. better luck next time for harimau malaya

Hanis Azla said...

byk benar pelakon handalan di padang semalam kan.. mmg sakit hati aje tgk.. apa2 pun teteap bangga dgn team Malaysia..

Thanks yer sudi singgah ke blog akak.. Salam kenal.. eh, mana button follower awak? akak tak jumpalah..

Eha Solehah said...

hei kamoo jejaka... sy suka ape yng kamoo katakn... sy pon geram gak..
rasa cm nk jer bg sume kad merah at singapore uh... (garang pulak..)
ape pon harimau malaya memng terbai.. hehehehehe....

Eha Solehah said...

sy ingin jadi follower kmo yng 130..huhuhhuhu

z u L said...

dhiya : wah, awak g stadium ke? semangat !

z u L said...

kak hanis : biar betol tak jumpa? hahaha tuuu kat atassss sekali..cecube cecari

z u L said...

eha ; hahaha..paling nak saya lempang ialah golkeeper dia. rasa nak lempang laju2 jer..geram muka kerek dia tu

azu said...

sokong!singgah2 ye
http://azumie.blogspot.com/2011/07/harimau-malaya-tumbang-pada-si-singa.html

z u L said...

azu : hehe thx =)

She's Gee said...

eleh singapura tu tak bawak ke mane gak nanti.. nak g piala dunia ngan perangai camtu? mimpi la.... malaysia pon belum ready ag.. tgu ler 2018 pulak tgok camne...

z u L said...

Gee : Hahaha ni kawan dok main game Fifa. nak kalahkan singapore dlm game pun jadi la !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...