Monday, October 31, 2011

Hai hai dan hai

Assalammualaikum.


Lama jugak guwa tak update blog guwa. Siyes, sem ni mmg guwa buzy tahap karma. pasai apa? pasai guwa sekarang budak final year. muahaha (sedikit riak)


Guwa skrg kene menghadap 2 bende paling guwa menyampah. thesis n design project. due due bende ni boleh buat guwa mengigau malam2 sambil telan balik air liur basi guwa. Tensyen weyy ! Menghadap bende ni sampai guwa xleh fokus kat subjek2 len ..(bajet seblum ni fokus)


ade mase guwa buat entry saje2 nak release tnsyen guwa yang nak bertambah2 ni. istilah saintifik die 'cumulative tension'.. dah xpayah nak pecaye sgt..guwa tipu je..


papehal guwa nak korang enjoy jugak laa sikit macam guwa... simply follow this steps :


Hold ctrl+Q for 3 sec,then release it and immediatley press ctrl+W...happy trying ~~ :)





3 comments:

Miss Volvo said...

g blaja wei xpyh sibuk2 dgn blog :P

z u L said...

hahah mane bleh..kne take a break gak XD

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...