Tuesday, April 19, 2011

sepetang bersama pemimpin

hello everybody (8 orang je pon follower setakat ni)


takpe pelan-pelan kayuh.dulu hanis zalika pun start dari bawah.


lagipun I tak suka publicity.hehe.


hari ni aku pegi library.pakai sweater bawak buku tebal bagai.



buat satu example plant design.then tido.menganga kot.


bangun dan pergi balik rumah.singgah beli pisang goreng jap.


lepak kat tasik dengan cik hulwani.


ahhhhh my life is wonderful !!!!


aku tak kacau orang.orang tak kacau aku.


aku rase nak g menikmati petang yg nyaman ni dengan berjoging.


tapi ending die ialah aku stuck di depan PC aku jugak.


rase mcm seorang internet-freak.Loser.


takpe lepas ni aku akan workout bagi tak nmpak buncit sangat.


hahaha wish me luck.




p/s: bersiap-siap pegi joging.



4 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

xpe zul..pelan2..nanti dah lame majulah kan..asalkan semangat tu ade..=)..gudluck..saye pon blogger baru..

z u L said...

thanx fiera (ke pirot??) hehehe

ye beri tunjuk ajar kt sy yea

awk dah advance berbanding sy ni.page awk pun cantik :)

Siti nAdiA (NaSz) said...

salam zul..biasela tu..dulu sy pun mcm tu gak..pstu join mcm2 contest...suke tgk blog org len..follow org len..lm2 ramai2..zul kene rjin blogwalking ok..

z u L said...

wslm.thx nadia..huhu sdg dlm process meramah tamah bersama blogger la ni :) byk lg kene blaja ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...