Saturday, May 14, 2011

PERNAH TAK KORANG RASA HATI KORANG KOSONG??



Wah beberapa hari tak update blog. pasal balik kampung. kampung aku terlampau ceruk. takda internet takda bekalan letrik. mandi pon pakai air sungai je. (sila jangan percaye).


Ok. Now balik sebab nak praktikal start 17 May 2011 ni. Macam2 perasaan ade. Excited, nerves dll.


OK habis cerite praktikal. Sekarang aku nak bangkitkan satu topik.


PERNAH TAK KORANG RASA HATI KORANG KOSONG??




firstly ini takde kaitan dengan aku. Cume ade terbace kat post kawan kat FB.hehe.


Hati kosong ni boleh didefinisikan macam korang takde hala tuju..mungkin rasa sunyi..mungkin rasa macam something wrong je..or maybe rasa kehilangan..or rasa blurr..or...brape byk or daaaa....


So korang pernah tak rasa macam tu?? kalau jawapan anda YA, sila nyatakan bagaimana anda mengatasi permasalahan anda tersebut.


Sekian entry kali ini ;)

7 comments:

mOon jOhari said...

manusia normal msti la pernah rasa mcm 2..kalo mOon ase kOsOng je hdp mOon akan buat aktvti yg bley buat kita ase enjOy...cth : berblOg, jOgging, windOw soping...kalo dah x taw nak buat apa mOon akan tdOq...huhuhuhu

z u L said...

huhu btol2...kalo sy, sy akan men game or tido.....rasa serabut je tido. tido is the best temporary problem solver.hehe

CintaZulaikha said...

akak kalau ati kosong sume kerana memikirkan masalah, ataupon bosan...mmg da tader makna lain agi..huhu

z u L said...

tu lah kak..hidup ni mmg xleh lari dri masalah kan? kdg2 sy anggap cam masalah tu mmg sentiasa ada, cuma dlm bentuk yg berbeza.hidup ini kan ujian...huhuhu

Farhana Jafri said...

slalu je.. atasi?? cri something yg boleh wt kite happy..

jemput singgah ANASAURUS :)

z u L said...

hahaha..tu la pasal..kalo rase lost cmni, sy suke tido jek XD

noRule WhOda said...

hati kt xpnh kosong.....klu kosong kt xde perasaan...kt leh rs kosong???sbb minda kt yg kosong....sbb borink...bl borink sgt...tdow jew..bgn2 fresh...kn2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...