Wednesday, May 4, 2011

Stalker yang bermasalah

Mengintai 


Cis. Musim exam menganggu perkembangan blog ini lagi.


Nothing much different than the other weeks. Cuma this week quite busy sebab paper gap tak banyak and paper yang agak killer. But, I have something to highlight here!


Aku ada stalker. Real stalker (bukan follower kat atas yang aku tulis stalker tu). Yang tak best nyer stalker ni lelaki. Damn! (Kalo perempuan aku melompat la jugak). Pasal ape aku cakap dia ni stalker? Sebab dia tak follow aku tapi selalu baca blog aku. Yang lagi tak best nye dia ni just tinggalkan comment2 tak membina saje kat sini. Komen yang membengkakkan hati dan menyakitkan mata. Haha pasni aku nak letak comment approval lak ar.


Alahai bang..kalau setakat nak mengkondem orang lain sedangkan diri sendiri pun tak betul, tak usahlah nak susah2 buka blog aku, bek hang pi jimat tenaga hang g buat benda lain lagi bagus. Berfaedah la jugak. Kalau takat macam hang ni aku pandang sebelah mata jela. Hang bukan baguih pun. Ini blog aku, suka hati aku nak tulis apa. Kalau agak2 terasa tu pegi mampuih hang. Lagipun aku tak pernah wat entry berkaitan hang atau sapa2. Tak payah nak perasan lebih. Tu lah akibat kalau kurang bijak, selalu benar salah tafsir, pastu sibuk nak jaga kain dan cari kesalahan orang lain sedangkan kain sendiri pun terlondeh dan tertinggal lebih kurang 100 meter. Hehe (best tak ayat aku??).


Macam ni lah bro. Get your life. Aku tak sibuk kisah hang, hang tak payah nak sibuk hal aku. Yang paling penting sekali, walau ape sekali pun kau buat, ada aku kisah? aku tak rugi walau sesen pun. Bukan kau yang bagi aku duit untuk aku makan. 


Ok sekian kisah aku di bahasa utara (padahal cakap hang je pun).


Jumpa lagi di next entry.




p/s : Tak suka orang suka bajet bagus ni, kalo betul2 bagus takpa. Adeh...




    

2 comments:

mOon jOhari said...

chOiii....org mcm ni nk kena cabai melaka ni....blOg zul best pn nk kutOk2...dia jeles la 2 zul...x pn dia ni nk ngOrat aweQ zul tp x dapat kot...2 dia geram 2...hehehehe...telebey suda!

z u L said...

haha ntah la moon..sy pun xtahu la ape masalah die..padehal sy xcari pasal pun ngn beliau...biar lah..lgpn sy xkisah sgt..org mcm tu bkn dpt ape2 pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...