Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Yesszaaa~~ segmen dari Bro Ben ni memang aku tunggu-tunggu..

Hah ape lagi kome-kome, meh KRITIK blog aku !!!!!!!!!!!!!!!!


nanti aku KRITIK korang kaw2 balik !! Hahahahahaa

12 comments:

Goblogz said...

salam, aku nak kritik kaw2 ni.. saiz kotak utk entry kecik sgt..haha

da folo blog ko n kritik aku blik
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ANN ismail said...

Der, background cm dull je. hehe.

Mish Apple said...

linkwithin sangat besar size die .so . paham2 la yerk .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Archive dan bloglist panjang berjela. Better buatkan scrollbar untuk diorang k.=)

Dan satu lagi, yang sidebar kat bawah tu x payah la bahagikan dua. Cukup buat satu je. Pilih la mana yg paling penting untuk diletakkan kat sidebar.

Untuk label tu, rasanya kalau letak kat footer lagi ok kot. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ieda said...

salam.

simple dan tak serabut.
kalau tukar background lagi ok kot.
tapi,overall.nice je :)

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Eddy Dce said...

Mari sini ak nak kutuk blog lu nih kaw2...hahaha....

z u L said...

thanx atas kritikan anda. AMAT DIHARGAI XD

noraizuraMasoud said...

kritik ckit jek..background simple sgt..tp ok la sbb hitam kan...suke itam..
sy blogger bru.. i folo...

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

noraizuraMasoud said...

kritik ckit jek..background simple sgt..tp ok la sbb hitam kan...suke itam..
sy blogger bru.. i folo...

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

farisya!!!! said...

hye..dtg nk kritik...ok dh juz scroll box untk blog achive 2..then ltk la layout..lastly bwt la buttn share fb jgk...k 2 je...jom blog org plak..fllw skali ek...

http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nissa Jalaluddin said...

hai, tak terlambat kan nak dtg kritik?hehe...
tak messy, simple n neat. tapi kalo tkar kaler side bar pun ok gak sebb nampak dull semua hitam. ape pun nice blog, header ade gambar besar baik punya..sng nk tgk owner. ;)

done follow here. kalo sudi kritik la balik ok ;)

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...