Sunday, July 31, 2011

First day tarawikh yang awesome ~

Alhamdulillah. dapat jugak aku gerakkan punggung aku yang berat ni ke surau untuk ber tarawikh.. Harap-harap sampai hari ke 30 lah ye !


Masa mula-mula sampai surau tadi, fuhhh tu diaa.. ramai gila jemaah kat sini.. macam ada pesta apa dah.. terase aura-aura kemeriahannye.. Dahsyat !


Baik yang pompuan atau yang laki nye.. Full! solat sunat sebelum isyak pun saf dah full macam semayang jumaat wa cakap sama lu.. Bagus, ini lah die yang kite nak !


Aku memang dah set awal-awal dah, nak amek 8 rakaat jer.. Huhu bukan ape, sambung kat rumah! (Batuk3).. rasa best jer solat tarawikh berjemaah.. tak kurang juge bau sendawa durian dari orang berdekatan.. Boleh tahann..


Lagi tak boleh blah, selesai je 8 rakaat, berebut-rebut sume nak keluar, bertembung dengan orang kat luar nak masuk.. Jam lah pulak.. pastu ada pulak awek mana tah, abes je semayang dok selak telekung sampai namapk t-shirt lengan pendek dia.. ADeh, baik tak payah pakai telekung camtu ! nak gak show-off dia punya @#$! tuu... adeh3..


Tapi overall, best ! this ramadhan aku rasa sangat bersemangat.. tak tahu lah mungkin hari ni jer.. or mungkkin sampai abes puasa ?! who knows... 


U all pulak macam mane ??

4 comments:

Haslinda Ariffin said...

TQ Following my blog..
hurmm..terawih tpt awk smpi 20 ke?

z u L said...

yup..tp sy 8 je lah.. tgk lah hari ni leh full ke x.. hehe

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Amirah Suhana said...

bagus !!! ramai2 kita g tarawikh ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...