Monday, July 4, 2011

Header sempena Transformer 3 : DOTM

Salah satu fakta tentang Transformer 3 yang mengecewakan peminat siri robot bercakap ini ialah kerana watak heroin seksi yang dipegang oleh Megan Fox telah digantikan oleh Siti Rahimah (bukan nama sebenar, aku tak tahu nama dia).


Namun begitu, kekurangan itu ditutupi oleh bayangan kemunculan hero baru filem tersebut sehingga memecah kekotak di pejabat (box office). Tak mahu bercakap panjang, lihat saja header kali ini.




p/s: nampaknya michael bay bijak menutupi kekurangan pada filem beliau. Tahniah!

4 comments:

zati embong said...

jat xtgk lagi.bnyak sgt komen negatifnya.huhu

z u L said...

tula..cam nak tgu download je...hehehe

mOon jOhari said...

...sOri...lama x jengOk kamu....
suka la header baru ni....sgt suka...

z u L said...

tu la...ingat moon dah lupe kat kite...hehe yang kat entry ni ade org cakap muka sy huduh, tu yg sy tukar kepala transformer terus. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...