Thursday, July 14, 2011

Jom jawab teka-teki 2 !!

Aku tahu rata-rata otak rakyat Malaysia masih lembab walaupun sudah jam 12 tengah hari..So why not kite main teka-teki bagi mengaktifkan kepala kite yang malas berfikir ni? (gurau je jgn marah)

Ni teka-teki budak2 jer...

Banyak-banyak tikus, 
Tikus ape yang boleh berjalan dengan dua kaki??

dan

Banyak-banyak itik,
Itik ape yang boleh berjalan dua kaki??

Haaa pe lagi, jawab lerrrr!!

7 comments:

Dhiya Fariza said...

Mickey mouse and semua itik jalan dua kaki kan. (Eh kalo salah jangan approve ni comment ni) haha.

Eddy Dce said...

jawapan die potm....sbab boleh melompat....jawab soklan x gua....haha....

z u L said...

adeh susah laa nk cari makan kalau sume org tere macam dhiya nih...huhuhu

z u L said...

lu tibe2 nak potm ni kang gua pawn lu baru lu tahu...wahaha

Dhiya Fariza said...

hoyeh (shuffle-shuffle)

Eddy Dce said...

gua lame x pown lu bro...sbab 2 gua kasi lu potm....haha....

z u L said...

oke2..lu pling pro..gua mne leh pawn lu bai...wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...