Monday, July 11, 2011

Politik di kacamata seorang pakcik.........


Sentap gak dengar pakcik ni cakap...tu pun ada orang nak pertikaikan pakcik ni...susah kalau kepala otak tu taknak menerima pendapat orang lain...dengarlah kata-kata orang yang tak dapat benefit apa-apa pun kalau mana-mana parti menang. IKHLAS!!!!


p/s: tak payah la nak tunjuk kau tu pandai sangat. kau paling tahu pasal politik. Cume membodohkan diri sendiri jer. banyakkan fikir dari berkata2.

7 comments:

Eddy Dce said...

kesian dowh pakcik 2...nampaknye lu kena jadi ahli politik nih bro...haha....

z u L said...

hahaha gua masih tak layak la bro...nnti gua dh jadi PM gua roger lu..kekeke

Eddy Dce said...

haha...bgus2...ak dpt jadi menteri pon jadi lah nti....haha...

Fadzlina Nawawi said...

kalau pakcik ni jadi PM ...mmg sy vote byk kali!!!!

z u L said...

ape pulak pakcik ni...vote le sy T.T

Fadzlina Nawawi said...

vote awak buat apa..kalau awak menang naikkan sy assistant awkla zul..=p

z u L said...

haa..sebab tu la...kekekeke..pe de hal ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...