Monday, April 30, 2012

Bersatu lah anak-anak Melayu

Assalamualaikum.

Lama xupdate..sebab this is not my priority anymore. Busy dgn kerja (konon2 ler). Ini pun bukak belog balik sebab rase mual yg teramat sgt dgn isu bersih 3.0. Kalau yg sokong bersih tu, bermatian2 ckp diorang betol, alim ulama, polis adalah orang paling gampang, polis kejam pukul peserta bersih macam binatang. Kalau yg anti Bersih pulak, orang2 sekian ni bodoh sebab ikut ambiga, buat kacau bilau, jalan jam la pukimak!(quote from kwn2), pukul polis.

WTF is this???? Memualkan tahu tak??? korang dah penuhkan notification aku dgn cerita yang MEMUALKAN.

Tapi yang paling sedih sekali tahu x aper? yang gaduh2 sakan tu adelah orang2 melayu. Sesama melayu berperang sesama sendiri, kaum lain duduk tepi tepuk tangan...

Sudahlah..cukup lah.. kenapa disebabkan ideologi politik berbeza kita nak berpecah belah?? yes, politik is very important, menentukan halatuju negara, tapi jangan lah taksub sangat dgn parti masing2 sampai nilai persaudaraan tu hilang.. 

Bersatu lah anak2 melayu...tak kira apa fahaman politik anda sekalipun..bersatulah..jangan sampai satu hari nanti tanah dan maruah bangsa tergadai..