Sunday, April 17, 2011

Buncit tetapi tidak gemuk itu seksi!!

Oke smlm aku men futsal bersama rakan2 taulan dengan cik bah (suami mdm mira) sekali ade..sehabis2 bermain futsal kami pon berborak..sedang berborak2 otw balik..mdm mira memandang aku len macam..pastu dia berkata 

mdm : "pong (nick aku), makin berisi eh skrg.."

saye : "berisi?tang mana?pipi?"

madam : "tak lah..tu perut tu!"

saye : "adeh!!"

ye..memang aku mengaku semenjak dua menjak ni, ramai tegur aku..bukan tegur aku pon, tegur perut aku..makin BERISI!! di mana ke'tough' an aku yg dlu!!? hahahahaa

dan secara kebetulan salah seorang rakan saya post something di FB berkaitan buncet..oleh kerana terasa diri ini di dalam kelompok2 sebegitu, aku pun dengan pantasnya membaca artikel tersebut..sapa2 yg rasa diri tu buncit jugak, sila lah baca post ni...mmg BENAR!!!

p/s: aku join group "buncit tetapi tidak gemuk itu seksi" di FB  XD

4 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

hahaha..tajuk yang kelakar,,,hehehe..tapi like entry yang ni..k selamat epy berblogging..=)

z u L said...

thanx 4 ur support ^_^

budak mentah lagi sy ni... ;)

mOon jOhari said...

waaa...sama dengan si DIA...mOon panggil dia b...bukan baby...tp bOrOi or bOoncet...dia suda terkena!

mOon jOhari said...

zul...buang la word verification...ssh nk kOmen...
dashboard - setting - comment - klik no kat verification 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...