Sunday, May 8, 2011

Musim tukar header

Hai.  Mari kita memulakan hari tanpa exam ini dengan senyuman ikhlas *big smile*. Kalau mike-mike perasan, aku selalu tukar header. Al maklum lah blogger tahap noob lagi. Nak mencuba something yang baru. Hihi. Kalo korang tak keberatan komen/suggest la kat aku mane header yang cantik/sesuai di pandangan mata.


Ni yang latest


Ni yang sebelum ni


Yang ni agak lama aku pakai dulu


p/s: kalo rajin komen la jugak pasal font ke ape ke..thanx kerana membantu NOOB blogger ini.hehe

16 comments:

izzaty hamzah said...

wat sendri ea...cntik2...yg atas skali 2 cntik...

mOon jOhari said...

mOon pilih yg no.2...yg sebelum ni pOng ok...ekceli ke33 ni ok...suka...simple tp menarik...heheheh...header mOon lagi x lawOo...

z u L said...

izzaty : aah..tgh godek2 photoshop ni..pon x expert gak bab edit2 ni..

z u L said...

moon :yang no.2 ea? huhu aritu pakai kejap tapi cik si jantung hati cakap gambar kembang..huhuk..

aNaYaNa said...

yang latest dah cantekk..:)

z u L said...

orait.thanx anayana. harap dpt bg tunjuk ajar le kat sy ni. baru nk berjinak2. ;)

budak kampung said...

oiii buatkan header akuuuuuu

z u L said...

lar..ko punye header dah ckup cantik nak aku buatkan? aku suka dowh yg nama kau tulisan jawi tu

Tqa said...

Okeh je header ni. Suka je! hehe btw salam kenal. Selamat berblog. :)

z u L said...

tq Tqa tq Tqa tq Tqa..eh lebih kurang je XD

slm kenal juga.selalu2 la jenguk blog yang usang ni ;)

~~Ticer Wann~~ said...

nice.. :)

z u L said...

thanx ticer wann XD

kalo sudi meh la follow blog saye yg serba kekurangan ni ;)

Siti nAdiA (NaSz) said...

not bad..hehe..rjin dh blog erk..=)

z u L said...

hehe agak la.. tgh merajinkan diri la ni XD

Nur Hafizah Hadi said...

latest! latest! wahh sayang btol kat cik adek. untong laa :D

z u L said...

yg latest ea? huhu tq..mst la syg..mlm esok anta die g kl sentral balik. huwaaa T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...