Wednesday, June 22, 2011

Sikap yang menjengkelkan

Korang ade tak kawan yang annoying nak mampus?? 

Jenis bangga diri dan selalu cakap 'Aku buat kerja sorang', padahal kerja tu korang buat dalam berkumpulan? Yela mungkin ade sesetengah tu yang buat kerja sikit, dia pulak buat lebih kerja, perlu ke nak mention kt public, public phone dan semua2 public yang lain yang dia lah terbaik, dia lah paling banyak buat kerja, dia lah yang paling tu dan paling ni??!!

Seriously perangai ni bulshuuuiitt.


Okeh switch ke ayat penggunaan diri 'kau'. best sket nak kutuk....

Lagi satu, apsal kau suka jatuhkan kawan2 kau? Takat ni bukan aku sorang yang kena, ramai dah. Even budak yang kau anggap se'geng' dengan kau pun boleh bukak cerita pasal kau. Tolong lah jangan ingat orang suka kawan dengan kau yg perangai cam celaka tu. Kurang sikit dari jin ifrit. Sedarlah diri.

Ini first time dalam sejarah 22 tahun aku hidup berkawan, aku jumpa orang jenis macam ni. Jenis amek kesempatan, cakap buruk kat belakang, talam tiga belas muka, suka downkan kawan, bangga diri walaupun org lain xpenah puji kau..

Aku nak gelarkan kau ni kategori manusia "fucking asshole homosapien". dan aku harap kau generasi terakhir spesis ni.


Sekian.

 

4 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

wahh ni betul-betul marah ni... orang macam tu bila sampai satu masa dia akan sedar betapa dia memerlukan kawan... btw Ticer ada wat entri pasal kawan jugak.. jom la singgah


Orait saya takkan kacau awak lagi

z u L said...

yup..sngt2 kurang ajar org tersebut...suka sgt tgk org lain jatuh...xpe sy yakin die akan dpt balasan yg setimpal..Allah itu Maha Adil!!

Farhana Jafri said...

aku prnah jmpe mnusia fucking shit asshole mcm ni.. mcm celaka la kn wt dlm stu group pastu tetibe je dy g ngadu kat lect dy kne wt sorg2.. xpsal2 kne ptong mrkah dax group dy yg leyn..

z u L said...

betol! aku rasa tahi lebih wangi dari hati dia yg super busuk tu...celaka tol manusia camni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...