Saturday, July 30, 2011

Godek2 gambar lama, terjumpa pulak gambar skandal lama !!

Waktu menunjukkan jam 2 pagi.. Tapi aku masih tak boleh nak lelap.. Jadi untuk menghilangkan rase bosan aku pun godek-godek laa gambo lame kat PC aku ni.. Ape yang aku jumpe adalah sangat memeranjatkan, Ohhh damn !! Gambar skandal lama !!


Alahai.. Bile tertengok balik gambar ni, teringat pulak kisah-kisah dulu.. Dulu, dulu punya cerita lah.. Sekarang dia dah jadi bini orang kot.. 


Once upon a time ago ~~~


Tempoh perkenalan aku dengan minah ni sekejap jer.. Masa baru-baru masuk UiTM ni.. Aku tengok dia ni ayu semacam jer.. dan dan lak bila tanya nama dia, dia cakap nama dia Ayu.. Peh !! Masin mulut betol laa aku ni.. Kena betol nama tu dengan dia.. Memang ayu abes !


Dari kenal-kenal macam tu jer, kitorang semakin lama semakin rapat.. Sampai member-meber kelas sume dah perasan dah.. Kitorang asik jalan same-same, study same-same, pegi library same, bak kata orang, berak ngan kencing jelah tak same-same.. Kalau same, lain jadinye. Hehehe..


Tapi masing-masing taknak pergi ke peringkat yang lebih serius.. Kami lebih selesa bergelar kawan baik.. Sampaikan family aku kenal dia dan same jugak family dia kenal aku.. memang sangat-sangat rapat.. Cume tak declare as kapel jer.. Malas nak komitmen lebeh2.. Bahagia kot camni jer, orang lain bila declare je hubungan tu terus jadi lain.. dah banyak unsur-unsur cemburu, marah dan macam-macam lagi ah.. Baik terus camni jer.. Tenang siket.. Tapi.... Tapi... 


Tapi kami terpaksa berpisah atas sebab family dia nak dia sambung course kat university oversea.. Sedih memang sedih.. Tapi apekan daye.. Masa depan lebih penting.. Dari situ lah kami dah tak berhubung lagi.. 


WUWUUWUUU sedih tak ?! takpelah.. itu kisah dulu.. Nak tengok gambar dia?? ke tak payah ek... takpelah, aku post jugak lah.. alang-alang dah cite panjang lebar ni.. Kalo agak-agak kenal or terperasan muka ni kat mane-mane, BERITAHU aku oke !


--------------------------


Ini gambar dia

Ini lah dia Ayu yang aku maksudkan.. Orang cakap sekarang dia dah feymes.. Orang panggil Ayu Raudhah.. Hmm.. Lantak laa..

p/s : Cerita di atas adalah satu rekaan yang melampau. Langsung tidak benar dan tidak berkaitan dengan hidup atau yang mati. Harap zaquan adha tidak marah dengan entry ini. Juga awek gua. Hehehe





16 comments:

aNaYaNa said...

haha..tipah tertipah!

z u L said...

hahaha wakenabeb!!

dylla abas said...

hampeh budak ni..!! dah terpercaya dah tadi..patut cam familiar si Ayu ni..

z u L said...

ahahaha ~~ jangan mareeee..hehehee

teha said...

skandal lama ah jadi bini org.huwaa! ;p

miss dynda said...

kahkahkah.. gua tertipu. oh damn.. XD

W a n a Eiskay said...

Sentap mak! Haha. Dnone FOLLOWing u :)

z u L said...

teha : skandal lah sangat kan..kekeke

z u L said...

miss dynda : kang kalo cakap cite ni btol korang tak percaye pulak! huahuahua

z u L said...

wana : sentap tak pe..jangan sampai pengsan sudah..hehe

Rocker Hearted Girl said...

Hah! macam haram je kan.. Aku dah agak dah.. Kisah len macam je kan.. Tgok gambar kat dashboard pon dah tau ko nyah!~

z u L said...

kikin : hahaha ala..biar la aku nk buat kisah ala2 sweet gitu.. kikiki

Mimie. said...

wahhh ayu raydhah gituuuu.hahaha ;p

z u L said...

mimie : wahahaha...cun tak 'skandal' sy ??

Amirah Suhana said...

ok tertipu ..hahahaa sabar jela

Hati Tisu said...

muntah muntah!!!!!!!!!! hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...