Friday, July 29, 2011

Segmen : BEN ASHAARI dan Blogger

Santai Bersama BEN ASHAARI




Aku tak tahu laa same ade supermarket ni takde tukang kira-kira pakai sempua (ke sempoa?) ke apa.. Dengan konfiden nye boleh pulak cakap 


SEBELUM RM649 (siap potong tuu).. KINI! RM679.00 !!!!!!




p/s: ni mesti kes malas nak cek ni.. tahu nak minum air tester kat booth vitagen jer.. Hampeh !



21 comments:

TeAqArH said...

hahahaha..mesti kene marah ngn SV sape yg wat ni..bengonk...

z u L said...

tu lah...macam bongok je tulis camtu.kikiki

DaYaH JeLitA said...

cehhh budus..huhu..jomla singgah blog saya juga :) : http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-aku-penyayang.html

mindaKhayaLan said...

hakhak....sengal...

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-lebih-dari-biasa.html

z u L said...

memang pun..ini macam tak jadi beli la..jadi gelak je..kekeke

AfiekJibril said...

bangang gile...kalo nak naikkan harga tak payah la tunjuk harga dulu yg lg murah..konfirm tak da nak beli..haha

maszull said...

slm mama dtg singgah sini yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

ieda said...

haha.buat pelik je kan..

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-terbaik.html

Lulu Caldina said...

ni nak aniaya orang ni..ekeke

aq noor said...

haha, buat org pening aje...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

z u L said...

afiek : ni bukan tahap bangang dah.. ni tahap makan nasik berlaukkan semut ni

z u L said...

maszull : yea mama datang lagi !!!

z u L said...

ieda : mungkin dia nak kan kelainan... pfftt !!

z u L said...

Lulu : fuh fuhfuh... kak lulu comment kt saye lagi !! suke nyewww ~~ !

z u L said...

noor : nasib baik die tak letak puzzle sekali...kalo tak mesti lagi pening..hehehehe

NoRa DaDiLLa said...

haha... lawak ar pic ni... cnfrm xde sape yg nak bli.. ngeh3..

z u L said...

nora : kalo ade orang nak beli pun just beli pastu baling dari tingkat 18. geram punye pasal.

fida said...

hahaha.. harge kini lagi mahal dri sebelom?? hahaha. :)

ade ke orang nak beli gitu? haishhh~

singgah dri segmen abg ben. :D

Yumida said...

sepatutnya promosi kasi turun harga..ni up lak harga..ermmm..sume brg dh naik...beli kat court mammoth jer..xyar bayar 30 hari..after 30 days..kasi brg tu blk..hihihi

slmt berpuase...jom jenguk pic sy lak..

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ekeke lupa nombor kot hekhekhek. dah follow ! tmseh !

PeRmAtA bIrU said...

adoi kantoi dia nak untung lebih... hahhaha.... terbaekkk..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...